Welkom bij het Samenwerkingslab, de digitale leeromgeving van Common Eye. Het Samenwerkingslab biedt leer- en oefenmateriaal over samenwerken in organisaties, netwerken, allianties, ketens en partnerships. Het lab helpt u uw kennis en vaardigheden op het gebied van samenwerken te vergroten via filmpjes, korte artikelen, cases en modellen. 

Om iedereen de mogelijkheid te geven om zich te verdiepen in samenwerken stellen wij een online introductie 'leiderschap in samenwerken' ter beschikking. In deze omgeving nemen we u mee in de dynamiek van samenwerken, en introduceren we het Common Eye model op samenwerken. Daarbij kunt u ons een aantal vragen stellen over uw eigen ervaringen. En wilt u nog even sparren? U kunt altijd met ons in gesprek over uw casus en specifieke uitdagingen. Klik hier om een gratis account aan te maken en deze cursus te starten.

Wij geloven in de combinatie van online en offline training. Dit betekent dat het Samenwerkingslab vaak ingezet wordt met een offline training. Het Samenwerkingslab maakt de training effectiever en geeft de deelnemers een jaar lang toegang tot naslagwerk.

Nieuwsgierig geworden naar het Samenwerkingslab? Bekijk dan eens de introductie cursus of de preview, en neem contact met ons op via info@commoneye.nl of 030-2072020.